Kategoriarkiv: Oppdateringer

bibelnerden.no på mobilen

Du visste kanskje ikke at bibelnerden.no har sin egen mobilversjon? Jo men klart den har det! Så hvis du skulle få et plutselig innfall når du sitter på bussen, trenger du for all del ikke vente til du har kommet helt hjem før du kan finne ut noe om Paulus og damenes hodeplagg, hvorfor 3. Mosebok er rå (podcaster kommer snart), eller om Kvirinius var landshøvding eller ikke da Jesus ble født :)

#kunnskaperlettåbære

mobilversjon3

mobilversjon4

Oppdateringer på e-mail

Det skjer stadig nye teknologiske framskritt her på bibelnerden.no. Det siste nå er at du kan få disse blogpostene på email også, eller i stedet for på Facebook om du vil. Bare skriv inn adressen din i boksen nede til høyre og bekreft på mailen du får fra Feedburner. Og om du har forslag til interessante ting som burde sees nærmere på, er det bare å rope.

Ha en god dag! :)

Litt podcastkrøll

Pga av endring av podcast-feeden (heter dette «podkastingsfôret» på norsk?) kan det hende noen av dere opplever at noen av de gamle episodene dukker opp igjen. Dette skyldes altså at alle episodene ble lastet opp en gang til et nytt sted. Håper det ikke blir mer krøll enn dette. Si fra om andre rare ting skjer.