Om Bibelnerden

Lars Olav Gjøra

Det er jeg som har laget disse sidene og som står ansvarlig for innholdet. Jeg har innimellom blitt kalt "Bibelnerden", derfor har jeg også brukt et bilde av med selv med briller. Men jeg går ikke i dress til vanlig.

 

Jeg jobber som lærer på Gå Ut Senteret, som studentarbeider i Laget (Norges Kristelige Student- og Skoleungdomslag) og som bibellærer i Salem menighet i Trondheim.

 

Jeg er teolog og filolog med en bachelorgrad i teologi, en bachelorgrad i kultur- og samfunnsfag, en mastergrad i NT og en mastergrad i GT. (Derav nerd.) Jeg har også gått School of Biblical Studies med UIO.

 

 

Men "Bibelnerden" er ikke bare meg. Ordet har egentlig tre ulike betydninger, ettersom det også er denne siden og alle som bruker denne siden (du kan til og med få dittnavn@bibelnerden.no om du vil). Bibelnerden.no handler altså ikke om å promotere meg selv, men hvis noen kan ha nytte av det jeg har jobbet med, er det jo verdt å utlegge seg selv på denne måten. Forhåpentligvis kan denne siden inspirere deg til å lese og studere Bibelen og ikke minst sette ut i livet det den snakker om. Siden det allerede finnes mange lignende sider på engelsk, har jeg lagt vekt på å ha mest mulig på norsk. Likevel er noen få pdf-dokumenter på engelsk inntil jeg får laget en norsk versjon av disse.

 

KONTAKT

 

Spørsmål om noe som du fant her eller om noe du ikke finner? Tanker og ideer om hvordan sidene kan bli bedre?

 

Send meg gjerne en mail, eller ta kontakt på Facebook:

Copyright © All Rights Reserved