BARE BIBEL

BARE BIBEL på Gå Ut Senteret

'Bare bibel' er en av linjene du kan velge på Gå Ut Senteret, og dette bibelkurset "materialiserer" alt denne nettsiden dreier seg om - på ett skoleår. Dette er en mulighet til å fordype deg i hele Bibelen - med undervisning og selvstudier bok for bok. Du lærer en velprøvd studiemetode som hjelper deg til å lese de forskjellige bøkene i lys av deres historiske bakgrunn og med de første lesernes briller, slik at du kan komme fram til de tidløse sannhetene som vi kan anvende i dag. Metoden vil også være til hjelp for å forstå vanskelige bibeltekster.


På ett år vil du komme innom alle temaer som Bibelen snakker om. Du vil også se de store linjene og Guds hensikt med verden, at Gud er den samme i GT og NT og at hans plan og mål hele veien har vært Jesus og evangeliet til alle folkeslag. Du vil også forstå mer av hva som kan være din rolle i Guds frelsesplan. Du vil i tillegg få veiledning og trening i hvordan skrive en andakt eller tale med utgangspunkt i en bibeltekst. Skoleåret inneholder også en studietur til Israel, Hellas eller Tyrkia, og du kan ta 30 studiepoeng ved NLA.


Etter et år på Bare bibel vil du ha satt deg inn i hele Guds åpenbaring av seg selv. Ikke bare vil du lære mye nytt (både om ting du har lurt på og ting du ikke visste du burde ha tenkt på), men du vil garantert bli forandret. Bibelen er jo ikke en hvilken som helst bok, og når vi møter Gud i tekstene så skjer det saker. 


Bare bibel anbefales sterkt!

Studenter om Bare bibel:

"Jeg aner ikke hvor jeg ville vært, både trosmessig og med livet generelt, hvis jeg ikke hadde gått på Bare bibel."

Malin (20/21)

"Det kan være skummelt å basere troen på "andres" tro. Å studere Bibelen og kjenne sannheten er viktig og en kjemperessurs for motgang."

Torill (20/21)

"Jeg lærer noe nytt hver dag, og jeg vet aldri hva jeg kommer til å lære."

Rebecca (20/21)

FRA GUS-BLOGGEN:

Bibelskole, igjen?

27. februar 2020