OM BIBELNERDEN.NO

Foto: David Einan

OM BIBELNERDEN.NO

 

Denne siden begynte i 2007 som en ressursside til et bibelkurs (Bible By Night), og siden den gang har innholdet både økt og blitt forbedret med årene. Navneendringen til bibelnerden.no skjedde i 2014. 

 

Jeg som har laget siden heter Lars Olav Gjøra, og jeg er også ansvarlig for alt innholdet. Jeg jobber som lærer på Gå Ut Senteret og som bibellærer i Salem menighet i Trondheim, og jeg er heldig som har to drømmejobber. Jeg er teolog og filolog med en mastergrad i NT og en mastergrad i GT (derav nerd). Jeg har også gått School of Biblical Studies med Ungdom i Oppdrag. Jeg blir mer og mer fascinert av Bibelen og hvor mye det alltid gjenstår å oppdage, og et mål jeg har i livet er å undervise alle 66 bøkene i Bibelen.

 

Jeg er lykkelig gift med Monika, og sammen har vi to smellvakre rampeprinsesser. Jeg er veldig glad i snø, ski, fjell og stiløping, og synes for øvrig at 80-tallet var et herlig tiår.

 

Selv om jeg er selverklært nerd og innimellom blir kalt Bibelnerden (også før nettsiden fikk samme navn), så handler egentlig ikke bibelnerden.no om meg. Den handler om alle "bibelnerder" (= bibelstudenter) som bruker denne siden, selv om du kanskje ikke er helt klar for å kalle deg selv en nerd. (Men du kan likevel få dittnavn@bibelnerden.no som epost-adresse om du vil). Forhåpentligvis kan det jeg har lagt ut her hjelpe deg til å forstå mer av Bibelen, inspirere deg til å lese og studere den og ikke minst la deg forandre av den. 


Nederst på siden ser du måter du kan holde deg oppdatert på. De runde ikonene du ser rundt på siden er laget av Jeffrey Kranz og kan lastes ned gratis fra overviewbible.com.