OM BIBELNERDEN.NO

Foto: David Einan

Følg gjerne med på Facebook og Instagram...

OM BIBELNERDEN.NO

 

Denne siden begynte i 2007 som en ressursside til et bibelkurs (Bible By Night), og siden den gang har innholdet både økt og blitt forbedret med årene. Navneendringen til bibelnerden.no skjedde i 2014.

 

Jeg som har laget siden heter Lars Olav Gjøra, og jeg er også ansvarlig for alt innholdet. Jeg jobber som lærer på Gå Ut Senteret i Trondheim, så denne nettsiden er et et sideprosjekt helt uti margen. Jeg er teolog og filolog med en mastergrad i NT og en mastergrad i GT (derav nerd). Jeg har også gått School of Biblical Studies med Ungdom i Oppdrag. Jeg er konstant fascinert av Bibelen og hvor mye det alltid gjenstår å oppdage, og et mål jeg har i livet er å undervise alle 66 bøkene i Bibelen.

 

Selv om jeg er selverklært nerd og innimellom blir kalt Bibelnerden (også før nettsiden fikk samme navn), så handler egentlig ikke bibelnerden.no om meg. Den handler om alle bibelstudenter som bruker denne siden, selv om du kanskje ikke er helt klar for å kalle deg selv en nerd. (Men du kan likevel få dittnavn@bibelnerden.no som epost-adresse om du vil). Forhåpentligvis kan det jeg har lagt ut her hjelpe deg til å forstå mer av Bibelen så du blir inspirert til å lese den, til å gjøre dine egne bibelstudier og ikke minst til å la deg forandre av den. Jeg håper også den kan være til hjelp i forberedelser av taler og andakter.


Nederst på siden ser du måter du kan holde deg oppdatert på. De runde ikonene du ser rundt på siden er laget av Jeffrey Kranz og kan lastes ned gratis fra overviewbible.com.

...og iTunes, YouTube eller Spotify